Tel: 051 582 888Email: info@artdental.hr
Klinika neće raditi od 29.07 do 15.08.2023.

artDENTAL

Kastav

U našoj stomatološkoj ordinaciji uvijek ste na prvom mjestu.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA
Naše ordinacije, opremljene najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke, smještene su u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu klinike.
INDIVIDUALAN PRISTUP
U našem radu njegujemo individualan pristup svakom pacijentu čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.
KNJIŽICA KVALITETE
S ponosom ističemo da naša klinika, za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, s pozicijama kao i upotrijebljeni materijal.

Dobrodošli na stranice artDENTALA, centra dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju iz Kastva (Rijeka), koja svojim pacijentima omogućuje vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama pružene uz osmijeh i prisnost tako da se naši pacijenti osjećaj kao dio obitelji.

S ponosom ističemo da naša klinika, za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, s pozicijama kao i upotrijebljeni materijal.

Stoga se nadamo da ćete nam pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.

-->

Usluge

Prepustite se s povjerenjem timu vrhunskih stomatologa!

Stomatološke ordinacije artDENTALA opremljene su najsuvremenijom stomatološkom tehnologijom i prema najvišim standardima struke.

Koristimo isključivo provjerene metode liječenja i najvišu kvalitetu materijala kako bi našim pacijentima osigurali maksimalno zadovoljstvo, udobnost i sigurnost.

artDental u zajednici

Uzimajući u obzir lokalne potrebe i specifičnosti zajednice, nastojimo prema mogućnostima doprinijeti društvu u kojem poslujemo.

Raznim mogućnostima, te uključivanjem u humanitarne aktivnosti kojima želimo širiti pozitivne promjene u zajednici.

Udruga “Portić”, Rijaka

Kupnjom ovih unikatnih, ručno izrađenih kuglica, podržali smo Udrugu "Portić", Rijaka - za promicanje dobrobiti djece.

10 godina u Artdentalu!

Dentalna asistentica Maja Mitrović je djelatnica s najdužim radnim stažom u artDENTALU. Povodom velike 10. obljetnice u Artdentalu donosimo kratki razgovor s našom Majom. Majo, 10 godina...što ti misliš o...

Uvijek volimo pomoći onima kojima je pomoć potrebna!

Drago nam je što smo Crvenom Križu Opatija pomogli u donaciji medicinskih pomagala za Posudionicu, u cilju poboljšanja kvalitete života starijim i slabije pokretnim sugrađanima.

artDENTAL blog

U našem blogu možete pročitati novosti iz dentalne medicine, savjete o oralnom zdravlju, aktualne posebne ponude, kao i mnoštvo korisnih informacija koje su vas oduvijek zanimale.

Kako riješiti nedostatak jednog zuba – uzroci – problemi – rješenja – artDENTAL

Nedostaje vam jedan zub? Nedostatak zuba se može dogoditi svakome od nas. Gubitak zuba je svakako neugodno iskustvo, a pogotovo ako se radi o zubu u prednjem dijelu čeljusti. U...

Kako griženje noktiju utječe na zube – uzroci, rizici i posljedice – savjeti kako prestati – artDENTAL

Grizete nokte? Možda vam se čini da grizenje noktiju i nije tako opasna navika, no to i nije baš tako. Procjenjuje se da je otprilike 25 – 30% stanovništva sklono...

artDENTAL u Ljubljani!

Posjetite nas na sajmu turizma Alpe Adria u Ljubljani (Gospodarsko razstavišće), od 31.01. do 03.02.2024. Pripremili smo posebnu ponudu za sve postjetitelje našeg štanda!
Saznaj više

PROMOTIVNI VIDEO – artDENTAL

Exit mobile version