Tel: 051 582 888Email: info@artdental.hr
Klinika neće raditi od 29.07 do 15.08.2023.

artDENTAL

Kastav

U našoj stomatološkoj ordinaciji uvijek ste na prvom mjestu.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA
Naše ordinacije, opremljene najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke, smještene su u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu klinike.
INDIVIDUALAN PRISTUP
U našem radu njegujemo individualan pristup svakom pacijentu čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.
KNJIŽICA KVALITETE
S ponosom ističemo da naša klinika, za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, s pozicijama kao i upotrijebljeni materijal.

Dobrodošli na stranice artDENTALA, centra dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju iz Kastva (Rijeka), koja svojim pacijentima omogućuje vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama pružene uz osmijeh i prisnost tako da se naši pacijenti osjećaj kao dio obitelji.

S ponosom ističemo da naša klinika, za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, s pozicijama kao i upotrijebljeni materijal.

Stoga se nadamo da ćete nam pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.

Usluge

Prepustite se s povjerenjem timu vrhunskih stomatologa!

Stomatološke ordinacije artDENTALA opremljene su najsuvremenijom stomatološkom tehnologijom i prema najvišim standardima struke.

Koristimo isključivo provjerene metode liječenja i najvišu kvalitetu materijala kako bi našim pacijentima osigurali maksimalno zadovoljstvo, udobnost i sigurnost.

artDental u zajednici

Uzimajući u obzir lokalne potrebe i specifičnosti zajednice, nastojimo prema mogućnostima doprinijeti društvu u kojem poslujemo.

Raznim mogućnostima, te uključivanjem u humanitarne aktivnosti kojima želimo širiti pozitivne promjene u zajednici.

WINGS FOR LIFE 2023 – Zadar

206 727 ljudi u pokretu u isto vrijeme, zajednički pređeno 1 573 221 km - za one koji ne mogu! Rezultat: donacija od 5.8 milijuna eura - 100% sredstava bit...

Samo zdravo

U osnovnoj školi “Milan Brozović” Kastav i ove godine učenici osmog razreda imali su čast prisustvovati radionicama iz programa „Samo zdravo“, uz stručno vodstvo gospođe Sandre Kolonić, voditeljice iz udruge...

Artdental – Crveni Križ

Drago nam je da smo u mogućnosti i prilici, putem Crvenog Križa Opatija, pomoći onima kojima  je pomoć najpotrebnija, u vrijeme kada je osobito plemenito misliti na druge….

artDENTAL blog

U našem blogu možete pročitati novosti iz dentalne medicine, savjete o oralnom zdravlju, aktualne posebne ponude, kao i mnoštvo korisnih informacija koje su vas oduvijek zanimale.

Utjecaj pušenja na zdravlje usne šupljine i zuba – posljedice i rizici – pušenje i implantati – artDENTAL

Je li duhanski dim zaista loš i može li uzrokovati promjene u usnoj šupljini? Odgovor je DA! Pušenje uvelike utječe na zdravlje usne šupljine. Nije potrebno posebno naglašavati koliko je...

POSTANI DIO artDENTAL TIMA! – ZAPOŠLJAVAMO!

Pozitivno okruženje, obiteljska atmosfera i stručni tim! Jako nam je važno da se zaposlenici dobro osjećaju na svom radnom mjestu, jer od zadovoljstva zaposlenika sve kreće... Jednako brinemo, kako o...

Što je pulpitis zuba – uzroci – simptomi – liječenje – artDENTAL

Zubna pulpa je tkivo koje se nalazi u središtu zuba tj. tvrdog zubnog tkiva. Zubna pulpa su zapravo krvne žile i živci koji opskrbljuju zub hranom i prenose živčane impulse...
Saznaj više

PROMOTIVNI VIDEO – artDENTAL

Exit mobile version