Tel: 051 582 888Email: info@artdental.hr

artDENTAL

Kastav

U našoj stomatološkoj ordinaciji uvijek ste na prvom mjestu.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA
Naše ordinacije, opremljene najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke, smještene su u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu klinike.
INDIVIDUALAN PRISTUP
U našem radu njegujemo individualan pristup svakom pacijentu čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.
KNJIŽICA KVALITETE
S ponosom ističemo i da smo jedna od rijetkih stomatoloških klinika u Europi koja izdaje knjižicu kvalitete za upotrijebljene materijale.

VAŽNA UPUTA

PROTOKOL DOLASKA I BORAVKA PACIJENATA

U KLINICI

1. Prije dolaska u kliniku obavezan je telefonski poziv i pojedinačna
narudžba.
2. Mjerenje tjelesne temperature neposredno prije dolaska (kod kuće).
3. Prilikom dolaska u kliniku potrebno je doći u točno dogovoreni
termin, po mogućnosti bez pratnje (osim u slučajevima kada je
pratnja neophodna).
4. Pri ulasku u kliniku pacijentu se mjeri temperatura beskontaktnim
termometrom (u slučaju povišene temperature pacijent se neće moći
primiti).
5. Nakon izmjerene temperature pacijent je obavezan otići do toaleta i
oprati i dezinficirati ruke (molimo da se pridržavate uputa pravilnog
pranja ruku koje se nalaze u toaletu).
6. Obavezno ispunjavanje obrasca anamneze i iskaza koji je potrebno
potpisati.
7. Čekaonica je organizirana kako bi se održao razmak, te je vrijeme koje
pacijent provodi u čekaonici svedeno na najmanje moguće.

**ukoliko dolazite s pratnjom, vrijedi ista procedura.

HVALA NA RAZUMIJEVANJU.
ART DENTAL

Dobrodošli na stranice artDENTALA, centra dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju iz Kastva (Rijeka), koja svojim pacijentima omogućuje vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama pružene uz osmijeh i prisnost tako da se naši pacijenti osjećaj kao dio obitelji.

S ponosom možemo reći da smo jedna od rijetkih poliklinika u Europi koja izdaje knjižicu kvalitete za svoje radove, kao potvrda kvalitete materijala koje koristimo u radu.

Stoga se nadamo da ćete nam pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.

Usluge

Prepustite se s povjerenjem timu vrhunskih stomatologa!

Stomatološke ordinacije artDENTALA opremljene su najsuvremenijom stomatološkom tehnologijom i prema najvišim standardima struke.

Koristimo isključivo provjerene metode liječenja i najvišu kvalitetu materijala kako bi našim pacijentima osigurali maksimalno zadovoljstvo, udobnost i sigurnost.

artDental u zajednici

Uzimajući u obzir lokalne potrebe i specifičnosti zajednice, nastojimo prema mogućnostima doprinijeti društvu u kojem poslujemo.

Raznim mogućnostima, te uključivanjem u humanitarne aktivnosti kojima želimo širiti pozitivne promjene u zajednici.

Brinemo o vašem zdravlju!

Kao i uvijek do sada, brinemo o vama i vašem zdravlju: termini se zakazuju pojedinačno i prema prethodnom dogovoruljubazno molimo da u kliniku dolazite u točno dogovoreni termin, te da...

Eco friendly – artDENTAL

Svaki doprinos, čak i mali, je bitan! Uvijek postoji način kako postati uspješniji i efikasniji, pa je tako i naš mali tim Artdentala, odlučio pomoći smanjenju uništavanja naše planete, koja...

Učilištem Lovran –Wellnes Akademija & artDental

Krajem travnja 2019. godine, potpisali smo ugovor o međusobnoj suradnji s Učilištem Lovran –Wellnes Akademija. Predmet ugovora je mogućnost izvođenja vježbi, kao i pohađanje stručnog/pripravničkog staža, u dentalnoj klinici Artdental...

artDENTAL blog

U našem blogu možete pročitati novosti iz dentalne medicine, savjete o oralnom zdravlju, aktualne posebne ponude, kao i mnoštvo korisnih informacija koje su vas oduvijek zanimale.

Pjeskarenje zubi

Što je pjeskarenje zubi? Koliko često obavljati postupak i još mnogo informacija koje trebate znati, pronađite u tekstu što slijedi. Nema ljepše od fotografije na kojoj blista Vaš osmijeh, a...

Kiretaža zuba – što je i kada ju je potrebno raditi?

Zvuči neugodno? Zapravo se radi o odličnom parodontološkom postupku kojim se potpuno uklanjanju tvrdokorne naslage koje s vremenom uzrokuju zubni kamenac. U nastavku teksta objasnit ćemo vam što je zapravo...

Što je ortopan i zašto je potreban?

Zašto je ortopan važan i zašto ga je potrebno napraviti prije prvog pregleda? U današnje vrijeme dentalna medicina ne bi opstala bez dentalne radiologije. Bez dentalne radiologije nije moguće odrediti...
Saznaj više

PROMOTIVNI VIDEO – artDENTAL

Exit mobile version