Tel: 051 582 888Email: info@artdental.hr

artDENTAL

Kastav

U našoj stomatološkoj ordinaciji uvijek ste na prvom mjestu.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA
Naše ordinacije, opremljene najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke, smještene su u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu klinike.
INDIVIDUALAN PRISTUP
U našem radu njegujemo individualan pristup svakom pacijentu čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.
KNJIŽICA KVALITETE
S ponosom ističemo da naša klinika, za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, s pozicijama kao i upotrijebljeni materijal.

Dobrodošli na stranice artDENTALA, centra dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju iz Kastva (Rijeka), koja svojim pacijentima omogućuje vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama pružene uz osmijeh i prisnost tako da se naši pacijenti osjećaj kao dio obitelji.

S ponosom ističemo da naša klinika, za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, s pozicijama kao i upotrijebljeni materijal.

Stoga se nadamo da ćete nam pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.

Usluge

Prepustite se s povjerenjem timu vrhunskih stomatologa!

Stomatološke ordinacije artDENTALA opremljene su najsuvremenijom stomatološkom tehnologijom i prema najvišim standardima struke.

Koristimo isključivo provjerene metode liječenja i najvišu kvalitetu materijala kako bi našim pacijentima osigurali maksimalno zadovoljstvo, udobnost i sigurnost.

artDental u zajednici

Uzimajući u obzir lokalne potrebe i specifičnosti zajednice, nastojimo prema mogućnostima doprinijeti društvu u kojem poslujemo.

Raznim mogućnostima, te uključivanjem u humanitarne aktivnosti kojima želimo širiti pozitivne promjene u zajednici.

Hvala Podučkun.net !

"Deset godina sretnih osmijeha klinike artDENTAL" Jedna od omiljenih dentalnih klinika iz susjedstva ili kako ih volimo zvati „Zubar ki vas pozna“, u svibnju slavi svoju 10. godišnjicu poslovanja i...

ZAPOŠLJAVAMO – Postani dio artDENTAL tima!!

Motivirana si, proaktivna osoba spremna za timski rad i osobni razvoj? Tražimo osobu za radno mjesto dentalnog asistenta: MEDICINSKA SESTRA - DENTALNI ASISTENT (M/Ž) - potreban položen stručni ispit -...

Brinemo o vašem zdravlju!

Kao i uvijek do sada, brinemo o vama i vašem zdravlju: termini se zakazuju pojedinačno i prema prethodnom dogovoruljubazno molimo da u kliniku dolazite u točno dogovoreni termin, te da...

artDENTAL blog

U našem blogu možete pročitati novosti iz dentalne medicine, savjete o oralnom zdravlju, aktualne posebne ponude, kao i mnoštvo korisnih informacija koje su vas oduvijek zanimale.

Električna ili klasična (obična) četkica za zube – prednosti i nedostaci – artDENTAL

Za koju god zubnu četkicu se odlučite, bitno je koristiti ju na pravi način. Odluka između klasične i električne četkice, osobni je izbor koji ovisi o vašim potrebama i stanju...

Privremeni zubi – što su i kako se izrađuju – zahtijevaju li posebnu njegu – artDENTAL

Odlučili ste raditi zube, jer vrijeme je za novi osmijeh. Sigurno se odmah nameće pitanje – a što ako moram izvaditi zube? Kako ću bez zuba? Ne brinite! Iz naše...

Tko je stomatolog – kako izgleda radni dan stomatologa – artDENTAL

Za većinu ljudi je stomatolog specijalist koji se bavi plombama, problemima s desni i slično. Međutim stomatologija je puno, puno širi pojam; bavi se strukturom, funkcijom i liječenjem različitih bolesti...
Saznaj više

PROMOTIVNI VIDEO – artDENTAL

Exit mobile version